Een brief van stuiter!

Wat een verschrikkelijk leuke verrassing, we hebben een brief van stuiter gekregen!

Lieve Bevers,

Wat heb ik vorige keer tijdens jullie opkomst een plezier gehad. Ik vond het super leuk om met jullie mee te spelen, daarom heb ik toen ik thuis was meteen iets leuks bedacht! Het aller liefst speel ik de hele dag spelletjes. Ik heb jullie leiding daarom gevraagd wat spelletjes te verzamelen voor deze opkomst. Het is de bedoeling dat jullie deze spellen in tweetallen gaan spelen. Voor elk tweetal dat goed zijn best doet verdienen jullie een letter.

Tijdens de limonade pauze wil ik graag dat jullie nadenken over jullie favoriete spelletje. Welk spel vinden jullie het leuks om te spelen en waarom?

Om de opkomst goed af te kunnen sluiten moeten jullie nog eens mijn favoriete spel spel. Wie weet nog welk spel dit was? Als jullie hebben onthouden wat mijn favoriete spel is verdienen jullie nog twee letters!

Jullie hebben als het goed is in totaal 7 letters verdient, als jullie met deze letter het juiste woord kunnen vormen, kom ik snel nog eens langs! Sturen jullie mij een foto van de bevergroep met het woord?

Succes! Ik reken er op dat iedereen zijn best doet vandaag. Ik zal jullie leiding vragen of ze mij een brief terug willen sturen.

Groetjes,
Stuiterrrrrrrrr

Na het lezen van de brief zijn we meteen aan de slag gegaan. De leiding had een stapel spellen mee genomen die de bevers in tweetallen hebben gespeeld.

Tijdens de limo pauze hebben we nagedacht over het lievelingsspel van Stuiter, PAALTJESVOETBAL! We hebben de opkomst dan ook afgesloten met een heerlijk potje paaltjesvoetbal, buiten op het grasveld.

foto image (1) image (2) image (3)                                       image (4)

Omdat de tweetallen aan het begin van de opkomst allemaal hun best hebben gedaan, en we het lievelingsspel van Stuiter nog wisten hebben we gespeeld. Kon de leiding de letters uitdelen. De bevers hadden al snel het woord in elkaar gepuzzeld, hoe kon het ook anders.

image (6)

image (7)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *