Bezoek van piraten!

Dat was even schrikken, tijdens het openen kwamen er opeens 2 verdrietige piraten binnen. Hun piratenschip was gezonken en ze waren op zoek naar hulp! De piraten hadden geld nodig om nieuwe onderdelen voor een schip te kunnen kopen, gelukkig konden wij ze helpen met het geld te verdienen!

Eerst hebben de bevers zichzelf omgetoverd tot echte piraten met zelfgemaakte- piratenhoed en haak.

_DSC6500 _DSC6506
Daarna hebben we genoten van een piratenverhaal over een boot die vaarde over wilde zee├źn. We moesten tijdens het ”piraten-boten-spel”, rennen door t water. En opgepast, want zodra de muziek uit ging, moeten we zo snel mogelijk op een eiland staan. Elke ronde verdween er een eiland!

_DSC6517 _DSC6521  _DSC6533 _DSC6530_DSC6555 image(1)Na de limo was het tijd om het geld te gaan verdienen. Door in groepjes spellen te doen konden de bevers gouden munten verdienen voor de nieuwe onderdelen voor een piratenschip.

Wat hebben we genoten, dankje Piraatjes!

ARRRRRRRRRRRRRRG!

image

foto(1)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *