Bevers zoeken kriebelbeestjes

De bevers hebben insecten gezocht. Na het spelen van lieveheersbeestjes-tikkertje en duizendpoot-bal deden ze een paar puzzeltjes op papier: een doolhof en een zoekplaatje. Ze mochten zelf met een hamer en spijker gaatjes slaan in de deksels van potjes. Daarna mochten ze buiten beestjes gaan vangen en in die potjes doen met wat aarde en… Lees verder…

Kantankye’s Online Eitjesjacht 2020

Als aftrap van Kantankye’s Online, digitale opkomsten tijdens de Corona zelfquarentaine, werd er een online Paaseitjeszoektocht georganiseerd.
Maar liefst een kwart van de vereniging heeft afgelopen weekend hard gezocht en gespeurd op de website om de oplossingen op de vraagstukken te vinden. Hier vind je de oplossingen, en de winnaars van de jacht!

Groepsdag 2017

Afgelopen zaterdag was de jaarlijkse groepsdag, waarop alle leden en hun families uitgenodigd worden voor een dagje vol plezier en gezelligheid. Het was heerlijk weer, er was heerlijk eten, er zijn vlotten gebouwd, vliegers gemaakt, er zijn beestjes gezocht en paaltjes geworpen, er zijn bellen geblazen en pijlen geschoten. Bedankt aan alle aanwezigen voor een… Lees verder…

Superhelden maken met de bevers

De bevers hebben afgelopen zaterdag superhelden gemaakt. Ieder kind kreeg een ijsstokje en een hele boel knutselmateriaal. Wat een prachtige, stoere helden zijn er uit gekomen! Achteraf was er natuurlijk tijd om lekker van de zon te genieten tijdens balspelletjes.