Brievenpost voor iedereen van Kantankye!

Kantankye is dol op kaartjes, tekeningen en verassingen. Daarom sturen we elkaar deze week post. De leiding stuurde elkaar afgelopen week al iets zodat we een leuke video hadden om met jullie te delen. We zijn mega benieuwd wat voor leuke post jullie elkaar sturen!

Als het goed is hebben alle leden van Kantankye deze week een envelop thuis ontvangen met daarin, een korte uitleg, envelop met adres van scouting vriend of vriendin en een postzegel.

De bedoeling is nu dat jullie die envelop met het adres erop gaan vullen met een leuke kaart, mooie tekening, raadsel, verrassing, grapje of gedichtje en daarna op de post doen. We zijn mega benieuwd wat voor gezellige berichtje jullie elkaar sturen. Vergeet je post niet af te sluiten met je naam, anders weet de ontvanger niet van wie hij/zij het leuke berichtje ontvangen heeft!

Het is voor deze opdracht erg belangrijk dat iedereen mee doet. Anders zijn er leden die niets ontvangen en dat zou jammer zijn!

Heb jij nou iets heel leuks ontvangen van een scouting vriend of vriendin, dan mag je dat altijd via een foto of video met je leiding delen. Iets terug sturen naar de persoon die jou een kaartje stuurde mag altijd maar is niet verplicht.

Veel plezier met jullie post!