Thuis insigne, Welpen!

Een aantal weken geleden begonnen de welpen aan hun thuis insigne. Voor een aantal welpen zijn de insignes gisteren op de post gegaan maar nog lang niet iedereen heeft alle opdrachten afgekregen. Gelukkig is dat helemaal niet erg want jullie hebben nog tot 1 juni om de opdrachten via de mail (welpen@kantankye.nl) in te leveren. Hieronder vind je de pdf met alle opdrachten erin.

Na het bestellen duurde het nog 4 weken voor ze in de brievenbus zaten. Ze zijn er!

De leiding heeft ook een aantal opdrachten gedaan. Die delen we graag. Mocht je dan even niet weten hoe te beginnen, of je moet nog even afkijken (want die vriendschapsknoop is best wel lastig) dan kan dat!

Richie en Jamy hebben een nachtje gekampeerd in de huiskamer. Wij deden dat in een tent maar we zagen bij de ingeleverde opdrachten dat een heleboel van jullie ook hele mooie hutten of mega grote bedden in de huiskamer hebben gemaakt om in te slapen.
De droom slaapkamer van Anne. Hoe ziet jouw droom slaapkamer eruit?
Er zijn 3 verschillende manieren om de vriendschapsknoop te maken.
Dit is hoe Richie hem maakt.
En dit is hoe het ook kan, zo doet Anne het.