Kantankye’s Online Eitjesjacht 2020

Eitjesjacht! – AFGELOPEN

Maar liefst een kwart van de vereniging heeft afgelopen weekend hard gezocht en gespeurd op de website om de oplossingen op de vraagstukken te vinden. Omdat we het eigenlijk belangrijker vonden dat er mensen mee gingen doen dan het winnen ervan hebben we besloten om IEDEREEN die meegedaan heeft te belonen! De paashaas komt daarom persoonlijk je prijs bij je langs brengen dit weekend (18/19 april)!


Oplossingen

Bevers

Kijk nou! Stuiter heeft een paasei gevonden. Welke plaatjes stonden er op de 5 verstopte rode eitejs?

  • Trompet
  • Eend
  • Banaan
  • Franse Lelie (scouting logo)
  • Auto

Welpen

Oh nee… Toen Akela vanochtend wakker werd lagen overal door de jungle groene eitjes. Wie van de andere jungledieren heeft dat nou weer gedaan…

Het was Rikki tikki tavi!

Scouts

Tijdens de opkomst van volgende week gaan we aan de slag met een bijzondere activiteit waar je zo goed mogelijk voor moet voorbereiden. Om erachter te komen wat het is zoek je op de website naar alle geel-blauwe eitjes en los je de geheime code op.

Puzzel
Wat ga je doen tijdens de opkomst van volgende week?
> We doen een
Egg – Drop – Challenge !

Explorers

Voor jullie zijn er twee soorten gekleurde eitjes op de site verstopt. Op alle eitjes staan stukjes van de totale som. Als je ze allemaal gevonden hebt vind je een locatie.

Puzzel
Hoe kwam deze locatie aan zijn naam?

De naam Paaseiland (“Paasch-Eyland”) werd gegeven door Jacob Roggeveen, die op paaszondag, 5 april 1722, met drie schepen het eiland aandeed.