Sinterklaas bij de Scouts

Op vrijdag 29 november vierden de Scouts hun Sinterklaas feest. Na de zaal in Sinterklaas stemming te hebben gebracht (TL licht is zo saai, knipperende kerst verlichting is veel leuker) en even een spel buiten gespeeld te hebben (pionierpalen kan je dus ook gebruiken om een bal uit het water te vissen)  konden alle pakjes worden uitgestald. Wat een berg! En wie zou het meeste krijgen?

Sinterklaas is niet compleet zonder zijn zwarte piet, en toen de “personal assistant” van de Sint dan ook echt was aangeschoven, kon het spel beginnen. Veel gedobbel, veel geruil (met en zonder tegenzin) en heel veel spanning. Uiteindelijk konden alle scouts, misschien wat misselijk van de pepernoten en de warme chocolademelk, tevreden weer naar huis vertrekken. Het was weer een gezellig avondje van Sinterklaas.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *