Rieneck – zondag 17 juli

Vandaag zijn we vroeg opgestaan om naar het festival in Würzburg te gaan, om 8 uur werd tijdens een fikse regenbui het ochtendlied gezonden waardoor iedereen met koppijn wakker werd! Na het moeizame opstaan kwam al meteen het volgende probleem: het voedsel was op. Iedereen kreeg een heerlijk koud worstje en een mueslireep om de dag op te overleven. Daarna hebben we nog even een rustpauze gehad en zijn vervolgens naar de trein gaan wandelen.

Het kan ook niet zonder problemen met ons: Anna was haar mobiel vergeten en moest dus weer helemaal de berg op. De guys wachten sociaal als ze zijn op hun geweldige explobegeleidster maar vonden het na een tijd wel erg lang duren. Dus besloten ze toch maar verder naar het station te lopen. Daar aangekomen stond Anna al met een brede lach te wachten: ze had lekker gelift! Na een gratis treinrit kwamen we in een stortregenend Würzburg. Op het station vervolgden we ons ontbijt met heerlijke gezonde broodjes. Daarna hebben we de hele dag door de stad gestruind en hebben we vele kerken bezocht. We zijn op de markt geweest en hebben prachtig gezongen in een oud kasteel waar we eerst 29.847.509 traptreden op moesten. Na wat gezellig geklets, gegrap en gegrol gingen we bij de Mac Donalds vreten als dikke zwijnen. Omdat het festival al de dag daarvoor afgelopen was en het stortregende alsof God in tranen uitgebarsten was boven dit christelijke gedrocht zijn we eerder dan gepland met de trein naar huis gegaan. En nu gaan we leuke spelletjes spelen! 😉

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157627314622472″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *