Rieneck – zaterdag 16 juli

Dag 3! we zijn vandaag om rond 10 uur op gestaan en een paar rond 11 uur.

Richie, Nick en Gijs zijn rond 12 uur naar de burgt geweest om informatie in te winnen voor een hike en waar we konden zwemmen in het openbaar. Daarnaa nog even wezen tafel tennissen en daarna weer terug naar het kamp terein en daar nog even gezeten.

Daarnaa zijn we de berg af gegaan naar de plaats waar we zouden kunnen zwemmen maar we konden daar niet zwemmen dus daar gewacht op Anna en Dennis want die waren het eten voor de lunch aan het maken. Toen ze er eemaal waren gingen we daar lunchen en zijn we wat verder gelopen om daar te kunnen zwemmen in een rivier daar hebben we heerlijk gezwommen en zijn toen weer terug gegaan naar het kamp terein en zijn begonnen met hout sprokkelen voor het kampvuur

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157627190242919″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *