Rieneck – maandag 18 juli

Omdat Richie zijn bed nat had gemaakt heeft hij vannacht gezellig met Jamy in de slaapzak gelegen… Robbert is gezellig bij Nick en Gijs in de tent gaan slapen. De wek was vroeg omdat we een Tafl-spiele zouden gaan maken maar deze bleek helaas opgeschoven naar de volgende dag, bleek aldus achteraf… Daarna hebben we ontbeten en een energizer gedaan, namelijk ‘de menselijke knoop’. Dit was grappig om te doen. Daarna zijn Jamy en Richie met de auto boodschappen gaan halen bij een normale supermarkt ipv die andere gekke krotten waar we eerder boodschappen deden. Ondertussen speelde de rest fanatiek een spelletje Saboteur!
Na het geboodschap gingen we een fotospeurtocht doen in twee teams. Het was leuk om te doen. Uiteindelijk heeft het groepje van Tessa, Jamy en Robbert gewonnen. Daarna hebben we kaarten naar het thuisfront geschreven. En daar zijn we nu 😀
kusjes Nick
(en doei van Robbert)

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157627190556573″]

2 thoughts on “Rieneck – maandag 18 juli

  1. richie richie wat je allemaal wel niet doet om bij jamy te zijn. Hahahahahahaa

  2. nouja Richie had niet opzettelijk zijn spullen nat gemaakt.. de tent was gewoon te vol. Geen wonder als je slaapt in een tweepersoons tentje met z’n 3en inclusief bagage :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *