Zwemmen in roerdomp

geschreven door Gijs Buytenhek

We stonden vanmorgen op en gingen ontbijten, we zouden om 10 uur vertrekken maar er was een beetje vertraging dus we vertrokken pas om half 11. Toen hebben we een half uur gelopen naar een bus halte en, zijn we met de bus veder gereden naar het zwembad “de Roerdomp”. Die busreis was niet erg prettig omdat die motor nogal slecht liep en dan stond je dus voor een stoplicht en dan zat je dus te shaken. Toen we waren aangekomen was het even wachten voor we konden zwemmen en was het dus omkleden en zwemmen maar. Er was best veel variatie want er was een duikplank een grote en een kleine en er was een brede glijbaan en een hele lange glijbaan met veel bochten en een buitenbad en een binnenbad en er was ook nog een bubbelbad die op zich nogal klein was. We hebben ook nog een patatje gegeten en daarna nog even gezwommen en daarna werden we met auto’s weer naar het kampterrein gebracht en gingen we eten maken en dat was tjap-tjoy met rijst en kip en dat was heel lekker. Daarna zijn we bijna allemaal naar het feest geweest en ben ik met Anna en Dennis over terrein naar een andere groep wezen zoeken voor morgen waar we samen mee gaan eten en daarna weer terug naar ons kampement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *