Eiffel hike in Duitsland

geschreven door Gijs Buytenhek

We zijn vanmorgen opgestaan en hebben ontbeten en daarna zijn Dennis, Robbert en ik vertroken naar de hike-tent. Daar alle gegevens ingevuld en op de bus gewacht, moesten we opeens terug omdat we een of ander papiertje moesten halen en daarna weer terug naar de wachtplaats voor de bus. Toen gingen we eindelijk weg met de bus, eemaal aangekomen op het Eiffel hike terrein werd alles uitgelegd voor de hike en zijn we vertr0kken. Het was een hele leuke en vooral mooie hike om te lopen midden in het bos tussen al die dalen. Toen we weer terug kwamen op het Eiffel terrein konden we eerst soep pakken met een broodje en daarna kregen we per persoon 2 hamburgers en 2 broodjes met een stuk kommommer en een halve tomaat. Daarna konden we het zelf bakken op een vuurtje met een rooster er op en toen we klaar waren gingen we weer met de bus terug. Toen we weer terug bij de tent terug waren gingen we lekker uitrusten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *