En het kamp is GEOPEND!

geschreven door Danny Verhoef.

ik werd wakker, ja alleen ik…

de helft van de explo’s lag nog te slapen, ze hadden een kater  van de vorige avond van het doorzakken bij de Hedera.

Toen de wekker van Robbert was afgegaan werd iedereen kreunend en zuchtend wakker.

 

Toen we hadden ontbeten gingen we een partytent op zetten, dat lukte maar half want we moesten al weer vertrekken naar de binnenstad van Roermond om de officiële opening bij te wonen. Dat werd op drie verschillende pleinen gevierd, voor iedere speltak een eigen plein. Er werd wel contact gehouden via de radio met de pleinen maar je zag elkaar dus niet. Toen kregen we een voorstelling te zien van Baden Powell waarin hij werd opgehesen door een hijskraan.

Daarna werd er officieel geopend met alle vlaggen van elke regio op een rij werd de scouting-vlag  gehesen.

 

de band Valerius trad daarna op als groot spektakel. Op elk plein was een andere artiest te zien. ik heb het niet bekeken met mijn groep want wij gingen naar de supermarkt voor eten. Toen we terug waren op het terrein, na omlopen op advies  van een ander, had de helft de partytent goed gezet. Ik ging een nieuwe jerrycan kopen want degenen die we uit Amstelveen hadden meegenomen waren verdwenen. Toen ik terug kwam was het eten niet klaar, dus ik was maar gaan helpen met de kip die wel lekker was geworden vond ik zelf.

Daarna hadden we grote lol bij de tent, biertje erbij, en met een hoop mensen van andere groepen sociaal gedaan.

3 thoughts on “En het kamp is GEOPEND!

 1. Hoi schat, weet niet wat ik allemaal gedaan heb maar kwam bij jullie logboek of zo terecht, ik hoop dat ik het goed doe en je dit leest.
  Wat een leuke stukjes zijn er geschreven. En was de kip lekker dan thuis dan moet je hem hier ook maar eens maken. En vraag even aan Anna wat ze met de brocolli heeft gedaan ook een aanrader voor thuis.

  Dikke kus van ons en genieten jullie maar lekker.

 2. hoi danny met papa

  ik hoop dat het naar je zin is
  leuk stukje wat je geschreven heb en zijn er ook leuke meisjes
  lekker feesten en bier drinken
  maak je ook foto`s
  het was wel moelijk te vinden die web site
  ik hoop dat dit bericht binnenkomt
  groetjes papa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *