De eerste dag!

De eerste dag moesten we verzamelen op station Amsterdam Bijlmer Arena, daar stapten we op de trein. Na een 2 uur durende reis kwamen we aan in Roermond. We werden met een pendelbus naar de parkeerplaats gebracht omdat daar de vrachtwagen kwam om de spulletjes uit te laden. Toen we alle spullen hadden neergelegd moesten we wachten op een tractor die onze kampspullen naar onze subkampen brachten, maar het begon opeens KEIHARD te regenen.

Wij als explo’s (die heel creatief zijn) hadden snel een soort van tentje gemaakt van het zeil wat over de spullen lag. Toen het weer droog werd waren onze spullen gebracht en gingen we met een bolderkar lopen naar ons subkamp. Tussen de regenbuien door gingen we onze tent opzetten en alles oriĆ«nteren. Rond een uurtje of 7 begonnen we met koken, maar dat liep allemaal niet zo lekker, en we waren heel laat klaar. Daarom gingen we pas om half 11 naar de dutch party! (die was trouwens heel gezellig!)

Het was wel weer lekker droog dus gingen we buurten bij de meiden van Hedera, en we kwamen Tom (die mee was naar paroba) ook nog tegen.

en we waren nog lang en gelukkig gezellig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *