Eindelijk….. de tokkelbaan

Vanmorgen moesten we om 8 uur op omdat we om 9 uur onze eerste ticket-activiteit hadden. Snel ontbijten en daarna gingen we naar het outdoor-veld om de 100% outdoor activiteit te doen, hier kon je meedoen aan verschillende inloop-activiteiten zoalsĀ  een klimwand en een tokkelbaan. Gijs had een eigen activiteit: Techniek. Iets na 9 uur kwamen we aan maar het was nog lang niet begonnen. Het was heel druk en het hele veld zat vol met scouts, daarom gingen wij ook maar even zitten en wachtten we tot er iets zou gebeuren. Toen ineens ongeveer na een kwartier iedereen opstond en begon te lopen liepen we ook maar mee, iedereen ging in de rij van de klimwand staan en daar hadden wij geen zin in, dus liepen we even een rondje eromheen en zagen dat er aan de achterkant van de toren waar de klimwand op zat je ook nog kon abseilen maar ook daar stond een gigantische rij dus ook daarin hadden we geen zin. Toen kwamen er vier van onze scouts op ons af: Jamy, Beau, Vincent en Mark. We bleven in een groepje bij elkaar en liepen verder op zoek naar meer activiteiten. We vonden een rustigere tokkelbaan dus gingen we daar allemaal in de rij staan. Maar ook al was de rij heel klein, het duurde een uur voordat wij eindelijk aan de beurt waren. Om kwart over 11 waren we allemaal eindelijk aan de beurt geweest en waren we het beu om nog langer te moeten wachten dus gingen we maar terug naar de tent, de activiteit duurde toch tot half 5 dus we zouden altijd nog terug kunnen gaan. Gijs had bij zijn activiteit een roeidol gemaakt. Toen we een tijdje bij de tent hadden gezeten en noodles hadden gegeten gingen we naar het volleybal-veld om daar met een andere groep mee te volleyballen. We hebben een tijd gevolleybald maar toen er een rugby wedstrijd begon wilden de meesten daaraan meedoen. Maar rugbyen op een stekelig grasveld geeft wonden en veel bloed dus daarom werd het rugbyen maar vervangen door Hollandse Leeuwen. Onze groep was supergoed bezig, en uiteindelijk heeft Danny V. zelfs het spel gewonnen! Na het spel gingen we bij de tent nog even zitten en daarna gingen we burgers en gehakt op brood klaarmaken als avondmaaltijd. Toen we alles op hadden en opgeruimd gingen we nog even een biertje drinken en daarna gingen we bij de supermarkt kijken wat daar te vinden was en wat er voor de rest allemaal daar in de buurt zat. Maar toen we terugkwamen bleek dat we niet goed opgeruimd hadden en Anna en Dennis waren daar eventjes niet zo blij mee šŸ™ Daarna gingen we naar de feesttentĀ  waar we nog een tijd geweest zijn. Het was daar weer heel gezellig. Na het feest kregen we ineens een uitnodiging voor een afterparty op een boot. Daar wilden Nick en Danny v W. heen. Maar tot nu toe zitten ze nog hier šŸ˜€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *