5 minuten schoon vandaag!

Na een wilde nacht besloten we vandaag uit te slapen. Iets na 11 uur stonden we op, omdat Nick ons had wakker gemaakt door zijn ochtend te beginnen met hard knarsend droge kornflakes te eten xd. Na het ontbijt hebben we de envelop met activiteiten opgehaald. Helaas bleek dat een paar van onze activiteiten al om 9 uur s ochtends plaatsvonden.

 

Wel hadden we 3 kaartjes voor een kampvuur deken maken. Daar zijn Robbert, Danny V en ik met Anna heen geweest, dus nu hebben we een paar nieuwe dekens erbij. Gelukkig hoefden we ze niet echt zelf te maken, maar alleen insignes er op te naaien. De anderen hebben een relaxde dag gehad, wel leuk dat ze langs kwamen bij ons om te kijken hoe het was. Ze bleven niet lang, want er was een groepje gidsen aan de tafel naast die van ons die constant valse liedjes aan het zingen waren! Toen we in de middag terug kwamen hadden de anderen net het krat met voedsel gehaald. Vandaag zou Anna voor ons het koken leiden om ervoor te zorgen dat we niet elke dag mislukt eten hoefden  te eten. In de tussentijd waren Gijs en ik naar het leden beraad. Daar zaten we met ongeveer 30 anderen in een cirkel om de beurt te vertellen wat we wel of niet leuk vonden tot nu toe op het kamp. De meeste mensen waren wel positief, alleen was er veel commentaar op de regeling van de activiteiten. Ik ben trouwens iets opmerkelijks vergeten te vertellen, namelijk dat we allemaal hebben gedouched vanochtend! De douches waren schoon en er kwam warm water uit, alleen was de straal helaas niet zo hard.  Maarja na het leden beraad was het eten bijna klaar, dus hebben we eerst lekker gegeten en vervolgens ons terrein schoon gemaakt, omdat de scouts bij ons zouden komen kijken. We hadden voor de scouts een heleboel bowling kegels gefixed en daarmee hebben we paaltjes voetbal gespeeld, we kregen een positieve reactie op het spel en nadat we klaar waren rond half 10 hielpen ze mee met de kegels terugbrengen. Aan het einde van de avond gingen we naar het feest met het thema: 2gether, alleen wisten we niet wat we daarbij moesten voorstellen. Het bleek een gewoon feest en we hebben het daar leuk gehad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *