Creatief met spijkers

In onze laatste opkomst binnen het hout-thema zijn we creatief bezig geweest met houten plankjes, spijkers en wol.

Met als basis een voorbedachte afbeelding op een A4-tje of met volledige creatieve vrijheid sla je spijkers in een plank, daarna ga je met wol de ruimte ertussen “inkleuren”. We hadden helaas net niet genoeg hamers op de groep om iedereen tegelijk te laten hameren, dus heeft Brendan zijn favoriete grote hamer gepakt.

Alef maakte dit mooie zelfportret.

En zie hier de uiteindelijke werkjes. Zodra het Explo-hok weer is opgeruimd (zie Update uit het Explo-hok) krijgen ze een mooi plaatsje aan de muur.

Aangezien we nog wat tijd over hadden en het relatief helder was zijn we nog even naar buiten gegaan om onze nieuwe telescoop uit te proberen. Het was in eerste instantie nog wat lastig, maar het is uiteindelijk gelukt om de maan in beeld te krijgen. Zelfs 2 keer aangezien iemand hem na de eerste keer aanstootte.