Kantankye viert samen met de koning zijn eerste koningsdag

Afgelopen zaterdag 26 april werd voor het eerst geen koninginnedag maar Koningsdag gevierd, en Kantankye was erbij!

Nadat het bezoek van de koninklijke familie vorig jaar geannuleerd werd wegens het aftreden van de koningin was het even spannend of de Oranjes dit jaar alsnog naar Amstelveen zouden komen. Totdat we ergens in het najaar bericht ontvingen van de gemeente dat het Oranje feest dit jaar alsnog koninklijk bezoek kreeg.

Samen met 4 andere groepen werden de plannen van vorig jaar erbij gepakt en in nauwe samenwerking met de gemeente kwam het definitieve scouting programma tot stand waarin land, water en de blauwe vogels een glimp van het scoutingavontuur lieten zien.

Vanuit elke groep mochten er ongeveer 15 leden mee. In totaal deden er zo’n 75 scouts van Scouting Kantankye, Radboudgroep, Keizer Karelgroep, Scouting de Teil en de Livingstone groep mee.

Deelnemers aan de koninklijke route kregen bij de gemeente een authentiek polsbandje uitgereikt.

Deelnemers aan de koninklijke route kregen bij de gemeente een authentiek polsbandje uitgereikt.