Zaternacht 29 oktober Nevernight in Neverland

HHE – Halloween Horror Event

De dagen worden korter, de nachten donkerder, en net in het weekend van Halloween strijkt het Halloween Horror Event neer in de wijk!

Het Halloween Horror Event is een geocache evenement dat normaal plaatsvindt op de eerste zaterdagavond na Halloween (31 oktober). Speciaal voor Neverland wijkt het Event een week uit om alle mensen uit de wijk kennis te laten maken met nachtelijke puzzeltochten. Deelnemers komen verkleed in Halloween kostuum om een puzzeltocht met behulp van GPS apparatuur te lopen. Dit alles uiteraard in creepy setting.

Op zaterdag 29 van 19:30 – 23:00 worden wijkbewoners, Scoutingleden en familieleden (vanaf 10 jaar) ingeleid in het fenomeen ‘geocachen’, wij noemen het ook wel schatzoeken voor gevorderden ;).

Om 19:30 wordt er een instructie gegeven over het omgaan met een GPS en worden de spelregels uitgelegd. Dan kan het zoeken beginnen! In groepjes gaan de deelnemers op zoek naar de juiste combinatie om het geheim te kraken. De puzzel is verdeeld over verschillende locaties waar enge wezens de puzzelstukjes bewaken. Alleen als je hun opdrachten succesvol weet te volbrengen zullen ze je belonen met wat kennis.

In het spel gaat het er niet om wie er als eerste klaar is, maar wie de code weet te kraken en het geheim te ontcijferen!
Het team met de engste outfit wordt bovendien gepast beloond 😉

Na afloop kunnen deelnemers opwarmen bij het vuur, marshmellows roosteren en wellicht nog een spannend spelletje Weerwolven van Wakkerdam wagen….

Thema
De elfde editie vraagt er gewoon om iets te organiseren rondom het getal elf. Het getal 11 is het gekkengetal (http://nl.wikipedia.org/wiki/
11_(getal) en wordt geassocieerd met carnaval. Daarom is gekozen voor het thema Creepy Carnival.
Enge clowns, onheilspellende waarzeggers, levende doden en een donker bos zijn gegarandeerde ingrediënten voor een griezelige beleving!

Locatie: Clubhuis “De Teil”
Nieuwe Kalfjeslaan 23
1182 AA Amstelveen

Voorbereidingen door de deelnemers zelf:
• Halloween outfit lampje (liefst een lampion, zwakschijnend licht ter bevordering van de sfeer en spel)
• stevige (waterdichte) schoenen (geen slippers/open schoenen!)
• lange broek warme kleren (’s avonds is het vrij koud in het bos, je bent best lang buiten)

Ook mogelijk om per groepje aan te melden als ook individueel.
Per groepje moet minimaal 1 pers van 16+ aanwezig zijn.
Zondag 30-10-2011  De Hoe Doe Dag 12:30 – 17:30

De zondag activiteit is geannuleerd wegens te weinig aanmeldingen. Deze zal later in het jaar navolging krijgen. In november zal er een bijeenkomst plaats vinden met alle mensen die mee willen helpen bij het realiseren van de HoeDoeDag. Hierover volgt binnenkort meer nieuws.

Om je op te geven, of voor vragen kan je contact opnemen met:
Cardanus: Brigitte 06-53387094
Scouting Kantankye: Anna 06-41903990

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *