Jantje Beton collecte 2011

In de week van 6 t/m 12 maart gaan we weer op pad voor de Jantje Beton collecte!

Sinds een paar jaar doet Kantankye mee met de Jantje Beton collecte. Een inzamel actie waarbij je met een bus (die heel leuk rammelt als er geld in zit) in een wijk vlakbij het clubhuis bij mensen langs gaat. Wat wij van die mensen willen is een bijdrage in de bus, hoeveel geld ze geven mogen zij natuurlijk zelf beslissen.

Al het geld wat we in die week verzamelen mogen wij met Jantje Beton verdelen. Zo helpen we mee aan het bouwen van speelpleinen, speeltoestellen, buitenspeeldagen, sport&spel voorzieningen – kortom alles wat met buitenspelen te maken heeft! Leuk toch? want bij Scouting draait het ook allemaal om spelend de wereld verkennen. Met het geld dat wij mogen houden (de helft van het totaal) kunnen wij veel doen. Bijvoorbeeld nieuwe tenten kopen, een reisje organiseren, iets opknappen of… bedenk het maar.

Aangezien we al niet heel veel geld hebben, wij doen dit namelijk allemaal voor de lol en de gemeente helpt ons een beetje, zijn extra inkomsten altijd welkom!

Duss… loop je mee?

Iedereen is welkom om te helpen!

Via je leiding hoor je het programma.

vragen? info@kantankye.nl

Wil je meer weten over Jantje Beton? kijk dan eens op hun webpagina; http://www.jantjebeton.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *