Het nieuwe jaar blikt terug

Allereerst iedereen een hartelijk scoutingvol nieuw jaar gewenst!

2010 was een jaar van feestjes, grote evenementen, gezelligheid, plezier en heel veel nieuwe informatie. Maar het was ook een jaar van afscheid nemen, moeilijke beslissingen maken, en prioriteiten stellen. 2010 was een jaar van Ups en Downs, en het zijn die goede momenten die ons als vrijwilligers blijven motiveren om door te gaan, no matter what!

ook in 2011 staat Kantankye vol in de steigers, zowel letterlijk als figuurlijk. Het afgelopen jaar heeft het bestuur/leidingteam eens flink gekeken naar de behoeften van de groep en haar vrijwilligers, nu is het tijd om actie te ondernemen. Een lang verwachte verbouwing heeft eindelijk plaats gevonden en biedt ons nieuwe mogelijkheden voor het gebruik van de Kimball. Het afstoten van het Margarita gebouw is eindelijk een feit geworden. Afnemende subsidies en een slinkende verenigingspot dwingen ons om te kijken naar nieuwe mogelijkheden om, zonder afbreuk te doen aan de scoutingbeleving, te blijven bestaan.

Het nieuwe jaar 2011 staat dan ook in het teken van versterking:

  • Het vergroten van ons kader (d.w.z. leiding & bestuur),
  • fondsenwerving en subsidie,
  • Afstemmen en bevorderen van het multifunctioneel gebruik van onze voorzieningen,
  • Het versterken van ons activiteitenaanbod en kennis,
  • Het versterken van ons imago op wijkniveau,
  • betrokkenheid stimuleren onder ouders en netwerk

Meer dan ooit realiseren we ons dat we jullie hulp nodig hebben! Ouders, familie, oud-leden, buurtbewoners, vrijwilligers, ..

2011 zien we als een jaar waarin we SAMEN de stempel op Kantankye drukken. We zijn immers allen lid, in eerste plaats om onze eigen behoefte in een gezellige vrije tijd te voldoen. Laten we er dan ook samen voor zorgen dat we meer dan ooit plezier gaan hebben in wat we doen!

50% scouting en 50% vrijwilligers = 100% Kantankye

We hopen op jullie steun en inzet!

Namens Kantankye,

Een vrolijke groet voor 2011

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *