Wilco nodigt nieuwe Welpen uit!

Hoi, ik ben Wilco en ik ben bij Scouting gekomen omdat ik het leuk vind om bij een kampvuur te zitten en om met mijn vrienden spellen te spelen en om op kamp te gaan.
Ik ben naar een kamp gegaan. Ik weet wat S.C.O.U.T.S. betekent. Samen Code Outdoor Uitdaging Team en Spel, dat betekent S.C.O.U.T.S. En ik ben in een grote doos geweest dat een doolhof is (Wilco bedoelt een speleobox, dat is een afgesloten houten gangenstelsel dat een beetje op een grot lijkt). Ik ging omhoog, naar beneden, links en naar rechts en ik was in de war welke kant ik op moets. Ik we eruit en toen ging ik op de muur klimmen, maar ik heb hoogtevrees, maar ik deed het maar ik keek niet naar beneden. Kamp is leuk, dus kom kijken bij ons!

One thought on “Wilco nodigt nieuwe Welpen uit!

  1. Hoi Wilco,

    Wat ontzettend leuk om te lezen hoe jij het kamp hebt ervaren!
    Mocht je weer een leuk verhaal hebben zien we het graag terug op het BlogBoek!

    vrolijke groetjes van de website beheerder,
    Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *