Sarah kreeg een nat pak door teamwerk

Hoi, ik ben Sarah. In de tweede keer dat ik hier was, was er een kar in de sloot. (Sarah bedoelt een grote platte kar die we gebruiken om zware dingen te verplaatsen.) Het lukte ons niet van het droge de kar op de kant te krijgen, dus er gingen twee kinderen in het water. Ik en Jafeth. En zo kregen we de kar op het droge.
Scouting is erg leuk. Ik zou ook naar Scouting gaan als ik jou was.
Trouwens, die kar kregen we niet op het droge zonder teamwerk!

One thought on “Sarah kreeg een nat pak door teamwerk

  1. Wauw dat klinkt heftig!
    Ik vraag me af hoe die kar in de sloot is beland 🙁

    Maar goed dat het jullie gelukt is die kar eruit te trekken! Wij weten bij de explo’s hoe erg die sloten stinken dus erg dapper van jullie!

    groetjes,
    Leiding Anna (explo’s)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *