Digitale HIKE

Digitale Hike

Hiken is de manier bij uitstek om wat van de wereld te ontdekken. Een Hike is meestal een queeste (opdracht) om van A naar B te komen door middel van opdrachten, kaart, kompas enz. Met de huidige digitale mogelijkheden kan je heen waar je maar wilt over de hele wereld!

Met speciale dank aan Scouting Thorheim uit Doorn voor het delen van hun content met ons!

HOE WERKT HET?

“Loop” de hike en stuur dan als bewijs een foto van jezelf bij het eindpunt naar je leiding om te bewijzen dat je er echt bent geweest. Verder is er bij elke hike een opdracht, let dus goed op terwijl je aan het “lopen” bent! Om de zoveel tijd komt er weer een hike bij op deze pagina, maak eerst de hike waar je mee bezig bent af voordat je aan de volgende begint.

“LOOP” SAMEN OF GA DE STRIJD AAN!

Doe deze opkomst samen! “loop” de hikes samen met je familie en vrienden, of maak er een wedstrijd van. Ga met elkaar de strijd aan, wie heeft welke hike het snelst uitgelopen?

TIPS

Mocht je vastlopen tijdens de hike, probeer dan een of twee kruispunten vooruit te gaan om ze zien of de route klopt. Klopt het niet? Ga dan een paar kruispunten terug! Mocht je er helemaal niet meer uitkomen vraag dan iemand om hulp, mocht je er echt niet uitkomen dan kan je natuurlijk ons ook even mailen online@kantankye.nl.

Weet je niet meer helemaal hoe het zat zat met de route technieken? Bekijk dan onderstaande bestanden!


Hike naar


Hike naar

link naar Hike in moskou