Welke welp vindt de brievenbus en vult hem met leuke en gezellige opkomst ideeën?

Hi lieve welp,

Wat leuk dat jij je leukste en gezelligste opkomst ideeën met ons wilt delen! We zijn erg benieuwd wat jij graag wilt doen na ongeveer 8 weken (veeeeeeeeelste lang!!!!!!) geen opkomsten gehad te hebben. Je kan ons bijvoorbeeld vertellen wat je het meest gemist hebt, wat jouw favoriete scouting spel is of wat we nog nooit gedaan hebben met scouting, maar nu toch echt eens moeten doen tijdens een opkomst.

Misschien is er wel een insigne waar je graag aan wilt werken tijdens de opkomsten? Of kan je zelf een insigne bedenken, die nog (!) niet bestaat?

Let wel op: we hebben de komende weken te maken met een extra uitdaging. De leiding moet 1,5 meter van elkaar vandaan blijven en ook de kinderen kunnen het best niet te veel aan elkaar zitten. Misschien heb jij wel een mega goed idee voor een 1,5 meter afstand activiteit?

Je opkomst ideeën kan je: tekenen, beschrijven, plaatjes ervan opzoeken, uitknippen en op een papiertje plakken. Je kunt een een schets maken van jouw zelf ontworpen insigne of uitleggen waarom juist dat ene spel echt gespeeld moet worden. Je mag ook op een kaartje schrijven wat je gemist hebt aan scouting. Zolang het voor ons maar duidelijk is wat je bedoelt en wat je idee is!

Voordat jij jouw ideeën bij ons in de brievenbus kunt doen moet je wel eerst de brievenbus vinden. De route vind je op de plattegrond die ooit door jullie gemaakt is! Leuk he?

Dinsdag 12 mei om 18.00u legen we de brievenbus en bekijken we al jullie ideeën. Dus zorg ervoor dat je op tijd je ideeën bij ons in de brievenbus doet!

Wij kunnen niet wachten om jullie weer te zien!

Groetjes van de welpenleiding