Maak Kennis met de Super Rovers

Sinds het begin van dit seizoen is er een nieuwe speltak bij Kantankye: de Super Rovers!
De Super Rovers zijn ontstaan uit de behoefte van een groep 18+ vrijwilligers en oud-leden om gezellig samen dingen te ondernemen, bezig te zijn met scouting, en lekker te kunnen ontspannen. Officieel is de rover speltak bedoeld voor jongvolwassenen van 18-23 jaar, maar wij hebben besloten het iets breder te trekken en alle geïnteresseerde 18+ leden van Kantankye samen te brengen onder de noemer “Super Rovers”. De Super Rovers komen eens per maand samen om allemaal gave dingen te doen. Bijvoorbeeld…

Een eigen uniform maken! Normale rovers dragen dezelfde scoutfit als de explorers, maar de Super Rovers moeten natuurlijk een Super Uniform aan. Het is een mouwloze spijkerblouse geworden met een afbeelding van Baden Powell met superheldenmasker op de achterkant. Deze wordt over de blouse gedragen die bij het vrijwilligerswerk gebruikt wordt, zodat alle daarbij verdiende insignes zichtbaar blijven!

 

 

 

 

 

 

De Super Rovers hebben een opkomst gewijd aan het zelf maken van kaas en bier.

 

 

 

 

Ook een flinke hike hoort er bij! De Super Rovers werden naar een geheime locatie geleid, waar een mooie hike voor ze was voorbereid, inclusief lekkere lunch, activiteiten onderweg en een hele boel weetjes over de Veluwe, waar ze terecht waren gekomen. Na afloop konden ze genieten van een lekker diner in het plaatselijke restaurant!

De meest recente activiteit was een moorddiner. Tijdens het eten kwamen de Super Rovers er achter dat er een moord was gepleegd in het Sprookjesbos, en zij moesten uit zien te vinden wie hem gepleegd had. De moordenaar bleek een van hen te zijn!

 

Na afloop van het moord diner gingen de Super Rovers over op de Onesie Party, een ouderwets gezellig logeerfeestje. Er werden banken en kussens bij gehaald, een groot beamerscherm en snacks. Er werd gekletst, er werden films gekeken, en er werd… Twister gespeeld.

 

 

De Super Rovers nog beter leren kennen? Binnenkort geven ze een super gaaf feest. Alle scouts van 18+ zijn welkom, dus komt allen!