De Welpenwet voor Nestleiders

De macht van de wolf is de horde
en de horde is sterk door de wolf.
Het is de wet, je moet zelf leren jagen,
en je prooi kunnen vangen zoals ’t moet.

Om zijn ouderdom en om zijn listen,
om zijn wijsheid en ook om zijn kracht,
in al wat de wet mocht verzwijgen,
is het woord van de leider de kracht.

Want talrijk zijn de wetten van de jungle
als de sterren in een heldere nacht,
en ze houden de horde in leven,
en ze helpen de wolven op jacht.

Dat is de wet die de welpen zaterdag vonden in de jungle. Chill was over de Braak gevlogen en had stukjes van de wet verspreid. De welpen konden in eerste instantie de wet niet lezen, ze moesten eerst de taal van de jungle ontcijferen.

 

Toen de wet bekend was, was het tijd voor de oudste welpen om geïnstalleerd te worden als nestleider. Ze hebben voor de groep de wet van de jungle opgezegd en beloofd altijd hun best te doen om de groep te helpen. Er zijn ook twee nieuwe welpen geïnstaleerd!