Sport en Spel met Brendan – 22 november

Geschreven door: Brendan van Walstijn

Vandaag was de eerste opkomst waarover ik leiding had. Het begon niet helemaal vlekkeloos, maar toen we eenmaal met de opkomst waren begonnen ging het wel beter. We begonnen met een potje lepelvoetbal, hieronder staan daar een paar foto’s van.

IMG_20131122_194504 IMG_20131122_194513 IMG_20131122_194614

daarna gingen we verder met een trefbal, dat al snel bunkertrefbal werd omdat ik tijdens het spelen nog even de regels aan het veranderen was. Er waren twee teams, het eerste team bestond uit Alef, Mark H en Dennis, het tweede team bestond uit Yuan, Mark v W en Brendan. het tweede team heeft bijna alles gewonnen, waardoor ze hun bunker steeds meer konden uitbreiden.

Na de pauze gingen we verder met Hollandse leeuwen in teams, we gebruikten dezelfde teams als van het vorige spel, maar ditmaal verloor mijn team eigenlijk alleen maar. Na het Hollandse leeuwen in teams gingen we rukken en trekken (het is niet wat je denkt dat het is) ook dit was best vermakend, alleen hadden we wat weinig tijd en moesten we afsluiten. Al met al vonden de andere explo’s het een best leuke avond. Tijdens het tip top rondje hadden ze wel een paar verbeterpuntjes, dus daar ga ik de volgende keer beter op letten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *