Neverland 2013

Van onze Mediascout- Mark de Haan (Explorer)

Zaterdag 19 oktober 2013 was het zover, Neverland 2013 ging van start.

Na eerdere Neverland edities moest dit de grootste Neverland tot nog toe worden. Samen met Cardanus, jongerenwerk Amstelveen en scouting Kantankye, werd Neverland 2013 georganiseerd op het terrein van het jeugddorp, waar Kantankye samen met waterscouting de Livingstone groep en stichting de Uiterton deel van uitmaken.

Schermafbeelding 2013-10-25 om 15.16.19

Vrijdag 18 oktober 2013 werden de voorbereidingen gedaan. De Scouts en Explores van scouting Kantankye bouwden een mooi pionier object, namelijk een klimbrug over de sloot.

Hindernissen brugDe volgende dag was het dan zover Neverland 2013 ging van start.

Er waren verschillende activiteiten te doen zoals spelletjes, brand blussen (dit werd georganiseerd door de jeugdbrandweer van Amstelveen), stokbrood bakken op kampvuur, schminken en verkleed op de foto. Zelfs de kinderboerderij Elsenhove kwam langs om kinderen te vermaken. Binnen stond een groot podium waar de hele dag door optredens te zien waren: Danseressen , peter pan shows en later op de dag was er zelf een free run show. Voor wie honger had werd er popcorn, suikerspin en hotdogs uitgedeeld. Aan het einde van de dag kwam zelf de burgemeester van Amstelveen langs, hij zei dat hij het heel leuk vond.

Neverland 2013 werd erg goed bezocht, de hele dag door zijn er ongeveer 300 mensen geweest!

Als ik terug kijk naar Neverland denk ik dat het een mooie en goede dag is geweest, veel bezoekers en hopelijk ook veel nieuwe leden.

Op naar Neverland 2014!!!

Mark de Haan.

Wil je weten hoe Neverland eruit zag? Kijk dan op de Facebook pagina van Neverland 2013!

Schermafbeelding 2013-10-25 om 13.46.46

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *