Landelijke Geocache event bij Kantankye

Afgelopen zaterdag op 3 november was het griezelen geblazen in en rondom ons clubhuis. Het jaarlijkse Halloween Horror Event, georganiseerd door een aantal fanatieke Geocachers, vondt plaats bij ons op het clubhuis. Bijna 200 volwassenen, een aantal jongeren en wat onverschrokken kids kwamen met hun gps meedoen naar de zoektocht van de Mayagoden.

Een aantal leden van de oude stam, Rovers en explorers speelden een thema-figuur op een van de posten. Naar reacties van de deelnemers hebben zij een geweldige act neergezet op hun post! Het was een leuke avond en hopelijk kunnen we volgend jaar onze scouts warm maken voor deze griezelige buiten activiteit!

[fsg_gallery id=”1″]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *