Maak kennis met Kantankye

De Jeugd Activiteiten Pas (JAP) biedt kinderen de mogelijkheid om kennis te maken met diverse activiteiten, die misschien nog nooit zijn beoefend, maar wel erg leuk lijken. Naast sporten zijn er ook activiteiten op het gebied van muziek en natuur. Als je in groep 3 t/m 8 zit, of in klas 1 of 2 van het voortgezet onderwijs, kun je jezelf opgeven om 4 lessen te volgen bij een vereniging. Vind je het leuk, kun je lid worden, maar dit is zeker niet verplicht.

Sinds dit jaar doen wij als vereniging ook mee om nog meer kinderen de kans te geven kennis te maken met Scouting! Je kan een kijkje nemen bij de welpen of Scouts. Wil je een keer kijken bij de explorers of stam dan ben je van harte welkom om een paar keer (zonder pas) langs te komen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *