Boomhuttenwedstrijd!

Ontwerp jouw mooiste boomhut!
Ze liggen al klaar voor je, 12 pakketten met 250 euro aan Bosch-gereedschappen. Enige wat jij moet doen is een ontwerp van jouw ideale boomhut tekenen, schilderen, timmeren of punniken. That’s all! Moet er een jaccuzzi in jouw boomhut? Of ga je liever voor the alternative way met veel slingertouwen en pionierpalen? Leef je uit! Alles kan en mag in het ontwerp! Maar het mooiste komt nog! Eén van de ingezonden ontwerpen wordt ook echt nagebouwd! Een architect werkt jouw ontwerp dan uit, een klusteam van Bosch bouwt de hut en jij knipt het lintje door. Top toch? Scan je ontwerp even in of maak een foto en check www.mooisteboomhut.scouting.nl. Inzenden kan tot vrijdag 28 oktober. Kans om te winnen is groot, dus scoor die boomhut!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *