Geef kleur aan ons clubhuis!

Wij doen mee aan de Kleur een Clubhuis actie van Flexa.

Wij doen mee aan de Kleur een Clubhuis actie van Flexa en hebben jouw hulp om alle verf bij elkaar te sparen! Let’s color!

Flexa weet als geen ander wat kleur met een (club)huis kan doen. Daarom geven ze nu bij ieder blik voor Flexa verf dat je koopt voor thuis, een gratis extra blik voor een clubhuis weg. En wij vinden dat ons clubhuis wel een likje verf kan gebruiken!

De actie loopt van 12 september tot 23 oktober 2011 en Flexa stelt 40.000 blikken muurverf beschikbaar. Dat lijkt veel, maar het kan hard gaan. Dus hoe meer mensen ons helpen de benodigde verf bij elkaar krijgen, hoe beter!

Hoe jij kunt helpen: vraag iedereen die je kent om Flexa verf voor thuis te kopen en het gratis blik muurverf aan onze club te doneren via www.kleureenclubhuis.nl. Houd op onze eigen clubpagina in de gaten hoe de actie gaat en deel alle updates via Facebook, Twitter en Hyves. Laat iedereen weten dat we meedoen!

Maak daarnaast zoveel mogelijk foto’s en video’s van onze club en clubleden , zodat we deze op onze clubpagina kunnen zetten. Flexa kiest namelijk uit alle clubpagina’s de leukste uit en beloont de winnaar met een spetterend Radio 538 DJ’s on Tour feest!

Alvast bedankt voor het sparen van actiecodes. Elk blik telt!

NB De winkelactie loopt van 12 september tot 23 oktober 2011. In deze periode ontvang je bij aankoop van ieder blik muurverf of lak een actiecode, waarmee je tot 30 november aanstaande een blik Flexa muurverf kunt doneren aan onze club. Kijk voor meer informatie op www.kleureenclubhuis.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *