LSW 2011

Hieronder een stukje van de patrouille  die naar de LSW in Baarn is geweest tijdens Pinksteren 2011

Ze zijn 52e geworden van de 98 groepen die er mee deden.

Wij, Scouts van de Kantankye, hebben voor het eerst de PaRoBa gewonnen.

Daarom mochten wij naar de Landelijke Scouting Wedstrijden in Baarn.

Toen we daar aankwamen gingen we naar de kampvuurkuil en maakten wij de opening mee. Het Thema was “Weerwolven van Wakkerdam” Na de opening hadden wij een uur om onze tent en keuken op te zetten. Wij waren al snel klaar dus gingen we kennis maken met onze buren. Nadat wij klaar waren begonnen we met het beginspel. Dit leek op Plants v.s. Zombies.

Die avond moesten we ons eigen gerecht koken. Hier hadden wij weinig tijd voor dus kregen wij het niet af.Het zaterdagavondspel: Wij waren de duivels en moesten we de monniken naar de hel brengen en moesten we voor de mensen vluchten.

Daarna moesten we naar bed en slapen, maar dat deden we niet. We gingen zingen. De volgende dag hebben we gehiked en toen hadden we heel erg fout gelopen, een paar meiden die deden niet serieus en zij maakten de noodenvelop open en wij vroegen waar we waren, we waren 3 km van de kaart. Later liepen we wel goed maar waren we wel uitgeput.Toen we bij de 3e post kwamen moesten we wachten. Toen we klaar waren gingen we naar het kamp, maar we werden tegen gehouden door een OV-Fiets. We moesten naar de 4e post. Daarna moesten we  nog 100 meter naar het terrein lopen met nog 2 ploegen.

Onze buren waren nog niet terug en er stond een grote teddybeer op de bank en wij dachten daar moet wat mee gebeuren.Toen gingen we naar de kermis en daarna weer koken. We kookte Hutspot wat mislukte, daarna gingen we slapen.

De volgende ochtend deden we een postenspel met heksendrankjes. Daarna moesten we opruimen.

Wij vonden het zo leuk dat we er volgend jaar er weer helemaal voor gaan.

Rik, Alef, Alexander, Max & Martijn

>> NOOT: foto’s volgen later

One thought on “LSW 2011

  1. Hartstikke leuk om te lezen hoe het is gegaan, maar wat ik me afvraag he… Als er zoveel dingen niet gelukt zijn… hoe zijn jullie dan toch zo hoog geeindigd?! Bijna wonderbaarlijk zou ik zeggen 🙂

    Zijn er nog maffe dingen gebeurd?? en wat vonden jullie van de spellen die gespeeld zijn? wij van het Spelteam zijn natuurlijk reuze benieuwd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *