Explorers Hike

Om de benen warm te houden, en alweer een beetje klaar te stomen voor het zomerkamp hebben de Explorers afgelopen vrijdag een GPS-wandeling door het Amsterdamse Bos gedaan. Hiermee hebben we meteen een kans om de google-maps integratie van de site te gebruiken. Door het plaatsen van een GPX-bestand krijg je deze mooie plaatjes: TrackLog

Bij het oppikken van de Geocache aan het einde van (of eigenlijk halverwege) onze tocht raakten we in gesprek met een aantal mensen van het BosTheater, die na het harde werken genoten van een vuurtje en een drankje. We werden uitgenodigd aan het “kampvuur” en hebben daar nog een half uurtje gezeten. Toen moesten we toch maar weer eens gaan, maar we werden nog wel uitgenodigd om naar het Theater te komen. We moeten even kijken of we die dag allemaal kunnen, en anders met hoeveel mensen we gaan. Maar we zijn uitgenodigd voor DE dag, met afsluitend vuur en extra stukjes theater 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *