Explo opkomst 27 Maart; “het boodschappenlijstje van Amsterdam”

Op zondag 27 maart verzamelden de Explo’s zich in het hartje van Amsterdam om eens een totaal andere opkomst dan normaal te hebben. Jamy had een spel bedacht waarbij ieder team een voorwerp moest gaan bemachtigen in de stad. Ieder team kreeg een boodschappenlijstje met hierop de meest bizarre voorwerpen zoals een ‘gebruikt theezakje’ en ‘een pasfoto van iemand’ en ook ‘een schoenveter’ maar ook ‘een foto van een witte snor’.. Een haast onmogelijke uitdaging!

Het (on)bekende meisje op de foto? Dat is Ulli! Ullrike is een kennis en Scoutleiding in Duitsland. Ze heeft tijdens haar studie in Amsterdam een paar keer met ons mee gedraaid, en zelfs mee geweest naar Jisp op waterkamp. En nu ze toch op bezoek was in Amsterdam kon een spel samen met de Explo’s natuurlijk niet ontbreken! Zo maken wij dus internationale vrienden 😉 Altijd handig als je op vakantie naar het buitenland toe wil!

Oja de winnaars van het spel zijn een beetje onbekend..
Eigenlijk heeft de ‘leiding’ gewonnen.. maar omdat ze niet als eerste op de Dam stonden (maar een koffie aan het drinken waren op het terras omdat ze nou eenmaal als eerste klaar waren..) gaat de eer naar de Explo’s. Uiteindelijk is het ieder team (3) gelukt om alle items van het boodschappenlijstje te bemachtigen!
De collage van de verzameling vind je binnenkort terug in ons kamertje…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *