Scoutsweekend

Afgelopen weekend hebben de Scouts hun voorbereidingsweekend voor de PaRoBa gehad.

Tijdens dit weekend hebben de 3 patrouilles in competitieverband dingen bijgeleerd, opnieuw geoefend en aan thema-aankleding gewerkt. Ook  was er net op tijd bekend wat er op het menu staat tijdens dit weekend. Dus na het maken van een keuken, een tochtje met tochttechnieken gedaan, waar sommige achter kwamen dat iets aan je rechterhand houden niet rechtsaf betekend en het Bosmuseum niet hetzelfde is als het scoutinggebouw van De Teil.

Na de tocht een afvaardiging naar de winkel gestuurd om de dinerspullen te halen en met de rest de kampkisten nagekeken en schoongemaakt. Na het bereiden van de maaltijd hebben leuke creaties gezien en geproefd en hebben we als leiding echt genoten van een 9 gangen diner, want ja je moet toch alles proberen wat er gemaakt word, dus 3 voorafjes, 3 hoofdgerechten en 3 nagerechten.  =D

Na het eten alles weer schoongemaakt en opgeborgen en klaargemaakt voor de Paroba.

Voor het slapen gaan nog even een avond/nachtspel in het bos gedaan, waar het onmogelijke mogelijk werd. Met alle scouts in het bos en niemand of iets zien/horen! Echt bijzonder en leuke ervaring!

Zondag na het ontbijt aan de thema-aankleding begonnen, waarin je merkt dat het bedenken soms best lastig is, maar als de ideeën er zijn de uitvoering best soepel kan gaan.

Vervolgens opruimen en als toetje de installatie van Sjoerd en de nieuwe leiding Matthieu.

Na de installatie de laatste dingen opruimen waarna iedereen weer voldaan en moe naar huis zijn gegaan.

Alle Scouts en leiding (ook de niet vaste Scoutsleiding) bedankt voor het gezellige weekend en tot vrijdag 19u!

One thought on “Scoutsweekend

  1. Dat is leuk om te lezen! Ben weer reuze benieuwd hoe het op de Paroba aan toe zal gaan 🙂 … wie o wie gaat er eindelijk een keer naar de LSW??!! Heb geweldige plannen gehoord over de aankleding, de maaltijden en de piobouwwerken.
    Al viel het me op dat er 1 patrouille met een driepoot was waarvan slechts 1 poot vastgebonden was.. Dit kan gevaarlijk zijn. als er iemand tegenaan valt/rent/knalt dondert je hele keuken in elkaar.
    Of heb ik dat fout gezien? 🙂 mijn hoofd zat toch al vol stof en verf van het klussen haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *