Verbouwing van Kimball o Hara Gebouw “Het Stenen Gebouw”

Hoi leden,leiding en andere mensen van de groep.


Dit weekend was het dan eindelijk zo ver.

De Sloop van het stenen gebouw!

Op vrijdag is er een container op het terrein geplaatst die gevuld moest worden met steen/afval/puin.

Met een leuk koppel mensen o.a. leden van de Explo’s,Scouts,De voltallige Oude lullen Stam,en zelfs een ouder(Ton Homan die ook aan de slag zal gaan met de electra voor het nieuw te bouwen deel),Eline van Guus Kieft,en ook mensen die veel voor de Regio werkzaam zijn zijn we dit avontuur aangegaan.

Eric l. Bakhoven die nam samen met Renee van Andel een beetje het voortouw en dus als je iets wilde weten kon je altijd bij hun terrecht met je vragen.

Er werd ook door een vriend van Susan en Willem heel hard gewerkt hij had een handige klopboor waar de tegels en delen muur snel naar beneden kwamen.

Maar het rammen met een voorhamer daar waren de jongens ook allemaal wel voor in en er werd ook door de rest toe gekeken hoe dat allemaal in zn werk ging.

Suus was van de catering en daar nog even een complimentje voor,hard werkende mensen hebben ook grote honger is gebleken.

Vandaag is er al een hoop werk verzet maar toch gaan we volgend weekend nog even knallen met zn allen op zaterdag vanaf 09:30 is het plan.

One thought on “Verbouwing van Kimball o Hara Gebouw “Het Stenen Gebouw”

  1. Goed bezig!!!

    A.s. zaterdag knallen we mee! wat fijn dat we een nieuwe keuken en DOUCHES! krijgen.
    Nu kunnen we pas EcHT vies worden 🙂

    Overigens wil ik iedereen bij deze uitnodigen zaterdag mee te helpen. De muren zijn neer maar er valt nog genoeg te doen en zoals jullie weten…. vele handjes maken het werk licht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *