Nieuwe speltaktekens gekozen!

Nieuwe speltaktekens

LEUSDEN – Op basis van de enquĂȘte die eind september onder een steekproef van leidinggevenden is gehouden, is gekozen voor lijn twee van de nieuwe speltaktekens. De speltaktekens zijn inmiddels in productie genomen en zijn naar verwachting half december verkrijgbaar via de ScoutShop. Vanaf dan zijn de speltaktekens ook in hoge resolutie te downloaden vanaf de Scouting Nederland website.


speltaktekens_lijn2_totaal

One thought on “Nieuwe speltaktekens gekozen!

  1. goed om te zien dat het lijn 2 is geworden. Al blijf ik erbij dat ik de oude Scouts en Welpen insigne mooier vind. Het mannetje op de bever logo zegt me niks.. wellicht omdat we geen bevertak hebben..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *