RoverscoutMania wordt verzet

vers van de website:

Op naar een nog groter succes RoverscoutMania
Organisatie besluit evenement op een later tijdstip plaats te laten vinden om ambities waar te maken
De organisatie van RoverscoutMania heeft in samenspraak met het bestuur van Scouting Nederland besloten het evenement voor roverscouts op een later moment plaats te laten vinden. De beperkte voorbereidingstijd ten opzichte van de ambities om een nooit eerder vertoond Scoutingevenement neer te zetten voor de 18 tot 21 jarige roverscouts, maakte dit besluit noodzakelijk.
Nog deze week buigt het organisatieteam zich over nieuwe data waarop het driedaagse evenement kan plaats vinden. RoverscoutMania wordt door deze verplaatsing uitdagender en spannender. Nog steeds mag iedere deelnemer meerdere niet-scouts meenemen en zal het evenement op bizarre tijden en een ongewone locatie worden georganiseerd. De organisatie streeft er naar de nieuwe datum samen met de locatie, prijs én het programma zo snel mogelijk naar alle roverscouts te communiceren. Zij gaat er vanuit iedereen die tot nu toe ontzettend enthousiast was over RoverscoutMania, alsnog te mogen ontvangen op de nieuwe datum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *